Top atrakcije za noćni život u Hrvatskoj

Glavni moto kada se radi o zabavama u Hrvatskoj glasi: „Otkači se do daske ili odi kući!“. Zbog ovog mota kojeg se striktno pridržava, Hrvatska je postala jedna od najpopularnijih odredišta sa krajolicima koji naprosto oduzimaju dah, predivnim otocima i bogatim kulturnim naslijeđem. Hrvatska je također poznata i po ludim ljetnim zabavama koje traju do ranih jutarnjih sati, a na koje pristižu partijaneri iz svih zemalja svijeta. Koja su to top mjesta u Hrvatskoj za dobru zabavu i ludi noćni provod? Bilo bi doista teško nabrojati ih sve, pa ćemo vam predstaviti neka od najposjećenijih i najpopularnijih.

Tisno

Tisno je gradić smješten između Zadra i Šibenika. Sa svojim prelijepim i dobro uređenim pješčanim plažama i vrhunskom arhitekturom, svake godine privuče na tisuće posjetitelja koji mogu uživati u prelijepom pogledu, ali i klubovima koji rade non-stop. Neki od festivala koji se organiziraju u ovom malom, ali zabavnom gradu su Garden Festival, Soundwave i Electric Elephant.

Rovinj

Rovinj_Panorama_1.jpg.1700x600_q85Rovinj se od ostalih turističkih destinacija izdvaja po svojoj profinjenosti i svojoj neusporedivoj romantičnosti. Rovinj vam garantira jedinstven oblik zabave, kako zbog svog jedinstvenog krajolika, tako i zbog velikog broja festivala koji se većinom održavaju tokom ljeta, na vrhuncu turističke sezone. Najpopularniji festival je Croatia Summer Salsa Festival koji svojim latinskim zvukom ispunjava ulice Rovinja i omogućava posjetiteljima da uživaju u dobrim ritmovima sve do zore.

Zagreb

Glavni grad Hrvatske je također izuzetno dobar za bogat noćni život jer se zabave organiziraju tijekom cijele godine, a ne samo u tijeku turističke sezone. Zagreb ima veliki broj barova, noćnih klubova, koncertnih dvorana i pubova. Svako od ovih mjesta nudi jedinstven ugođaj i poprilično smo sigurni da će i posjetitelji sa jedinstvenim ukusom pronaći nešto za sebe.

Ako niste baš tip koji voli klubove i barove, veliki broj zabava se organizira i na otvorenom, pod svjetlucavim veličanstvom hrvatskog neba.