Top 5 barova u Hrvatskoj

Hrvatska pored luksuznih hotela, plaža, noćnih klubova i diskoteka ima i veliki broj barova u kojima možete uživati u jutarnjoj i popodnevnoj kafici, bez pretjerane gužve i velike buke. Tu su i oni koji su upravo suprotno od svega navedenog. Provjerite koji bar najviše odgovara vašem ukusu.

Caffe bar-konoba Favola

Voćni trg u Splitu obiluje barovima i kafićima, a jedan od najuređenijih barova sa predivnim pogledom je bar-konoba Favola, smješten u srcu grada. Ovaj bar ima predivnu terasu sa koje se pruža pogled na zvonik crkve sv. Duje. Opuštajuća atmosfera, bogata ponuda i ljubazno osoblje Favole su neki od glavnih razloga zbog kojih biste trebali posjetiti ovaj bar. Činjenica da je menu dostupan na pet svjetskih jezika dovoljno govori o tome koliko ovaj bar brine o svojim gostima.

Buža

Dubrovnik je oduvijek bio savršeno mjesto za one posjetitelje koji traže mjesto sa šarmom, mjesto na kojem mogu pobjeći od svakodnevnice i uživati u pogledu na otvoreno more. Ovaj grad ima mnoštvo predivnih barova za kratki predah, ali najpopularniji među turistima je bar Buža. Bar je smješten sa vanjskih strana zidina sa pogledom na morsku pučinu i otok Lokrum. Jedno od najromantičnijih mjesta u Dubrovniku, ali i u cijeloj Hrvatskoj.

Čiringito

DSC06933-CopiarI na otoku Korčula ćete pronaći veliki broj barova, od kojih izdvajamo beach bar Čiringito. Zašto baš Čiringito? Ovaj bar je gostima izuzetno privlačan jer pored pića za osvježenje nudi i širok izbor hrane, točnije malih porcija koje će vam utoliti glad dok ste još na plaži. Uživajte u posebno pripremljenom meksičkom burritu, tostu i salati, a sve to upotpunite hladnim pivom i domaćim vinom.

Lola Bar

Prema objektivnim informacijama jedne od vodećih turističkih stranica, TripAdvisor, Lola bar je jedan od najljepših barova koje možete posjetiti na Hvaru. Kako kažu zadovoljni posjetitelji na ovoj stranici, ovaj bar ima najbolje koktele, ljubazno osoblje i odličnu muziku.

Chili Beach Bar

Najposjećeniji bar na plaži Zrće je Chili beach bar, pa ako imate isklesano tijelo i želite biti viđeni, okitite se najnovijim modnim dodacima, zaplešite i pokažite što znate. Uživajte u kvalitetnoj glazbi, vrućini (ne samo onoj od sunca) i moru.