O nama

S ozirom da Hrvatska kontinuirano ulaže u razvoj turizma, sasvim je prirodno da ju godišnje posjeti više od devet milijuna turista i da od turizma zaradi više od tri milijarde eura. Ovu reputaciju Hrvatska stiče već dugi niz godina, jer povijest hrvatskog turizma seže od davne 1850. godine. Kako Hrvatska postaje sve popularnije turističko odredište, odlučili smo da na našim stranicama ponudimo nešto više informacija o Hrvatskoj. Točnije, na našoj stranici možete otkriti što to možete posjetiti u Hrvatskoj.

Na samom početku, detaljno smo objasnili kakav noćni život vodi lokalno stanovništvo i kakvu vam to ponudu za noćni život nudi Hrvatska ako ju odlučite posjetiti. Spomenuli smo i najpopluarnije događaje i evente kojima možete prisustvovati i uživati u čarima Hrvatske. Za vas smo istražili i koja to mjesta obavezno morate posjetiti u Hrvatskoj i kakvu ponudu za noćni život nude. Turisti su ocijenili da su Split i Vodice odlično mjesto za bogat noćni život, pa smo vam o tim mjestima ponudili i više detalja.

Nakon što smo pažljivo odabrali koja to mjesta trebate posjetiti, odlučili smo istražiti koji otok u Hrvatskoj organizira najbolje zabave i tulume. Sudeći po velikom broju zadovoljnih turista, Hvar je jedan od najljepših otoka za party.

Bez dobre glazbe nema ni dobre zabave, zar ne? I o tome smo se pobrinuli i za vas otkrili kakvu glazbu puštaju u Hrvatskoj. Tri najposjećenija, najpopularnija, ali čini se i najbolja glazbena festivala su Outlook, Lost i Ultra Europe.

Za one koji su u potrazi za najseksi noćnim klubovima smo otkrili da Papaya, Casa del padrone i Byblos imaju naljepše djevojke, najzgodnije muškarce, atraktivne hostese, a sve to upotpunjeno sa vrhunskom glazbom i najkvalitetnijim pićima i koktelima.

Nismo zaboravili ni one koji svoje vrijeme radije provode u barovima. Hrvatska ima veliki broj barova, od kojih su najposjećeniji caffe bar-konoba Favola, Buža i Čiringito, koji pored kvalitetno uređenog prostora nude i raznovrsnu ponudu pića, koktela, ali hrane.

Nadamo se da ste nakon čitanja našeg članka konačno spremni da istražite Hrvatsku i potražite savršeno mjesto za sebe.