Noćni život u Hrvatskoj

Noćni život u Hrvatskoj

zadarnightlife2Iz godine u godinu, Hrvatska postaje sve atraktivnija i popularnija turistička destinacija. S obzirom da ova mala srednjoeuropska država ima puno toga za ponuditi, nije ni čudo da turizam u Hrvatskoj predstavlja jednu od osnovnih gospodarskih dana. Na svojim obalama i prelijepim otocima, Hrvatska ugošćuje veliki broj turista koji pristižu iz svih krajeva svijeta. Prelijepe plaže, mnogobrojne prirodne ljepote, vrhunski smještaj te veliki broj kafića, restorana, diskoteka i klubova čine Hrvatsku jednom od glavnih turističkih destinacija Europe. Ono što je posebno zanimljivo jest da je Hrvatska izuzetno atraktivna mlađim generacijama, koje žude za ludim provodima i bogatim noćnim životom. Hrvatski ugostitelji ništa ne prepuštaju slučaju, te se svake godine pobrinu da sadržaji budu što raznovrsniji i zanimljiviji. Turistička sezona u Hrvatskoj obično počinje krajem lipnja i traje sve do kraja rujna, kada se pored ostalih sadržaja, turistima, ali i državljanima Hrvatske, nudi prilika da prisustvuju brojnim manifestacijama, koncertima i eventima. U nastavku, pročitajte nešto više o eventima u Hrvatskoj koji će obogatiti vaš noćni život.

Ljeto na Strossu

Jedna od najpopularnijih kulturnih i turističkih manifestacija u Hrvatskoj, preciznije u Zagrebu, je manifestacija koja nosi naziv Ljeto na Strossu. S obzirom da ova manifestacija bilježi 14 godina svog postojanja, nije ni čudo da je izuzetno popularna među tamošnjim stanovništvom, ali i mnogobrojnim turistima koji svake godine krajem svibnja krenu put glavnog grada da prisustvuju mnogobrojnim koncertima koji se održavaju u večernjim satima. Pored raznovrsnog muzičkog sadržaja, možete prisustvovati i mnogobrojnim likovnim radionicama i kolonijama i kazališnim predstavama, kao i drugim tradicionalnim eventima.

INmusic festival

Ako ste ipak za nešto opušteniji noćni život i lude noćne žurke, INmusic je pravi event za vas. I ovaj festival ima dugogodišnju tradiciju i održava se na Jarunskom jezeru krajem lipnja. Organizatori festivala se svake godine pobrinu da posjetiteljima pruže bogat zabavni sadržaj, a sve to uz najomiljenije piće u Hrvatskoj. Da, Ožujsko pivo. I ove godine će Ožujsko pivo biti glavni sponzor festivala, te će sve žedne goste koji uživaju u dobroj glazbi počastiti najprodavanijim hrvatskim pivom.