Najvreliji noćni klubovi u Hrvatskoj

Noćni život u Hrvatskoj je raznolik. Ova država ima ponešto za svačiji ukus, počevši od klubova sa klasičnom glazbom, do prepunih sexy noćnih klubova za one opuštenije posjetitelje. U nastavku otkrijte koji su to najseksi klubovi u Hrvatskoj i kakav sadržaj nude.

Papaya

Jedan od najboljih klubova u Hrvatskoj je klub Papaya. Novaljski klub je prethodne godine proglašen za 20. najbolji klub na svijetu od strane DJ Maga. Posjetitelji diljem svijeta su bili oduševljeni vrelom atmosferom, vrhunskom glazbom, zgodnim djevojkama i mišićavim muškarcima, pa su ovu ljepoticu pohvalili i kazali da je to mjesto koje morate posjetiti barem jednom u životu. Pored ljepotica i ljepotana koji na ovo mjesto pristižu iz svih krajeva svijeta, ovaj klub ugošćuje i velika svjetska imena i najtraženije svjetske zvijezde kao što su Like Mike i Dimitri Vegas. Uz dobru atmosferu, sexy djevojke i muškarce, vrhunski party je zagarantovan.

Casa del padrone

Ako uživate u žestokim pićima, koktelima, vinima vrhunskog kvaliteta, ali i u društvu atraktivnih hostesa, obavezno posjetite Casa del padrone. Ovaj noćni klub se nalazi u samom srcu najvećeg hrvatskog otoka Krk. Tokom dana, na ovom mjestu možete uživati u vrhunskim poslasticama, sladoledu i tortama, ali ako ste ljubitelj dobrog provoda i to u sexy društvu, obavezno ga posjetite noću.

Byblos

628-BYBLOS 3Jedan od najvećih, ali i najpopularnijih noćnih klubova u Europi je Byblos. Byblos je smješten u Poreču i u svom vrhunski uređenom prostoru može ugostiti više od pet tisuća ljudi. Ovaj klub je centralno okupljalište za ljude koji traže mjesto na kojem mogu uživati u vrhunskom piću i plesu. Za one koji ne štede na noćnim izlascima i žele apsolutnu zabavu, ovaj klub nudi VIP ulaznice za potpuni ugođaj uz sexy plesačice, osiguran parking od 2500 m2 i mnoštvo drugih sadržaja. Ovo su razlozi zašto se ovog ljeta trebate uputiti ka porečkoj rivijeri.