Najbolji otok za party u Hrvatskoj

Jedno od najljepših i najzanimljivijih mjesta koje možete posjetiti je otok Hvar, za koji mnogi kažu da je grad koji nikada ne spava. A u periodu od lipnja do rujna zasigurno ne spava, jer je domaćin mnogobrojnih zbivanja. Ovaj grad ima veliki broj mjesta za izlazak i svake godine postaje sve popularniji, posebno među mlađim generacijama. Ako pitate bilo koga koji je to otok najbolji za lude ljetne zabave i dobar provod, svatko će vam spomenuti ovaj srednjodalmatinski otok na kojem zabava traje sve do ranih jutarnjih sati. Ovaj grad doista odiše posebnom atmosferom i ima svoj duh, tu se jednostavno uvijek nešto događa. Za svoje goste, Hvar nudi veliki broj restorana, konoba i klubova. Pitate se kamo ići na Hvaru?

Veneranda club Hvar

veneranda_hvar6Nakon što ste uživali u izvrsnoj kuhinji hvarskih restorana, laganom šetnjicom se možete uputiti do popularnog kluba Veneranda. Ovaj noćni klub je domaćin najluđih ljetnih žurki na otvorenom bazenu, koje traju sve do zore. Sigurni smo da ćete uživati u predivnom pogledu na hvarsku luku koja se kupa u mjesečini i razigranoj noćnoj rasvjeti. Ako želite izdvojen prostor za sebe i svoju pratnju, ovaj klub vam nudi i VIP separe, pa uz poseban tretman možete uživati u glazbi.

Carpe Diem beach

Pored Venerande, tu je još jedan popularni klub, koji nosi naziv Carpe Diem beach. Prije nego što odete u Carpe Diem beach, možete se zagrijati uz ritmove kvalitetne glazbe u baru koji nosi isti naziv. Sa druge strane, Carpe Diem beach klub organizira odlične zabave na otvorenom. S obzirom da na ovo mjesto dolaze svjetski DJ-evi, sigurni smo da će ova lokacija na otoku Hvaru za mlade biti posebno zanimljiva. Ako želite biti dio ove priče i uživati u noćnom životu naposjećenije i najpopularnije destinacije Mediterana, ne čekajte ni trenutak više. Nezaboravni noćni provodi čekaju na vas!