Najbolja mjesta za noćni život u Hrvatskoj

Najbolja mjesta za noćni život u Hrvatskoj

Ako vas se ni jedan od prethodno spomenutih eventa nije posebno dojmio i još uvijek niste otkrili što biste to mogli posjetiti u Hrvatskoj, ostanite sa nama jer u ćemo vam u nastavku otkriti nešto više o lokacijama i mjestima koja vam garantiraju ludi i nezaboravni noćni provod. Ukusi možda jesu različiti i subjektivni, ali smo sigurni da će vam se sigurno dopasti mjesta o kojima ćemo govoriti u nastavku. Pa, počnimo.

Vodice

rentaboat-tribunj-vodice21Ako ste mladi i želite dobar provod, savršena lokacija za vas je grad sjeverno od Šibenika, Vodice. Svake godine, tisuće turista koji su baš kao i vi željni provoda i ludih noćnih žurki, posjećuje Vodice. Ovaj grad ima mnoštvo barova, kafića i klubova koji pružaju vrhunsku uslugu i zasigurno su centar glavnih noćnih dešavanja. Neki od ugostiteljskih objekata koje možete posjetiti u ovom gradu su Makina, mnogobrojni Hookah Barovi i klubovi. Ono što ne smijemo zaboraviti kada govorimo i Vodicama je kultno mjesto koje nosi naziv Hacienda. Ovo mjesto, smješteno dva kilometra od samog središta grada, može primiti i do dvije tisuće gostiju. Ima autentičan i prepoznatljiv izgled meksičke hacijende, po čemu je i dobilo naziv. Kapacitet od dvije tisuće gostiju, poznati DJ-evi, savršeno uređeni plesni podiji i vrhunsko ozvučenje neke su od mnogobrojnih kvaliteta koje ovo mjesto ima za ponuditi. Ludi ljetni provod je zagarantiran.

Split

Ponuda noćnog života u Splitu je izuzetna. Ovog puta ćemo skratiti priču i odmah vam reći koja su to najzanimljivija mjesta za noćni izlazak u najvećem gradu Dalmacije. Na prvom mjestu je jedan odličan bar smješten uz samu obalu mora i sa divnim pogledom. Klub nosi naziv Hemingway Bar i zbog svoje veličine i kapaciteta pogodan je za organiziranje žurki i evenata za veliki broj ljudi. Ako volite hladne napitke i odlične koktele, tu je i klub Vanilla. Ovo je neizostavno okupljalište za vrhunske zabave i tulume.