WELCOME TO SOUNDWAVE 2012

« Back to Events
Web

Puno toga se događa u Hrvatskoj ove godine, imate izbor otići na festivale svih vrsta i oblika, no ako još niste čuli za Soundwave Festival, naša je misija da ispravimo ovu nepravdu!
U petak, 18.05., mentalno vas šaljemo na 4 dana glazbe, sunca, mora, uživanja, beach i boat partija, i to na jednoj od najljepših lokacija na hrvatskoj obali, u novootvoreni The Garden Tisno.

Kako biste vidjeli o čemu pričamo, jednostavno kliknite sljedeće:
www.soundwavecroatia.com/videos (mi smo bili i ostali oduševljeni!)

Soundwave Festival ove godine u Hrvatsku nam, između ostalih, dovodi: DE LA SOUL, DJ YODU, GHOSTPOETA, BELLERUCHE, DJ KENTARA, SUBMOTION ORCHESTRA, ANCHORSONG, HIDDEN ORCHESTRA, MR. THINGA, OLUGBENGU (METRONOMY), ALEXANDER NUTA, FATIMU, FUNKINEVENA, KIDKANEVILA, RIOT JAZZ BRASS BAND, DJ SPIN DOCTORA i mnoge druge >> www.soundwavecroatia.com/artists
www.facebook.com/events/183877961712759

Ako ste u moodu za dozu soulful hip-hopa, malo nu-jazza, genijalnih live performansa, chill down dnb-a, abstract beatsa, plesanje u moru, spavanje na plaži, i sve izmješano elektronskom muzikom i nježnim, ljetnim beatovima – ovo je mjesto za vas!

Ulaznice ze festival možete nabaviti putem Eventima po cijeni od 600kn za sve dane, odnosno 250kn po danu događanja.
www.eventim.hr

:: Jednostavnim klikom na “join/pridruži se” (gore-desno-eto, baš tamo^^) najsretniji će osvojiti jednu od dvije besplatne višednevne ulaznice za Soundwave 2012! Druga će pripasti srećkoviću koji će svoje plesne cipelice dovesti putem Vip Cluba i djuskati s nama! ::

Čarobnu atmosferu koji možete očekivati ove godine u Tisnom prenijet će vam ni više ni manje nego:

JUNG B (RMNG show, Mystic Stylez/BiH)
IGGY DUB (RMNG show/HR)
FILIP MOTOVUNSKI (Junglex Rec/HR)
MAYO (JabbaTon, Radio808/HR)
REA (JabbaTon, Radio808/HR)

SPECIAL GUEST: Fil Tilen & DJ SF
+ live scratch sessions

Ulaz:
20kn prije ponoći, 30kn nakon
Lokacija: Vip Club, Trg bana Josipa Jelačića 9, Zagreb
Vrijeme: 23:00 – 05:00 h